Bárkányi Móni

ceremóniamester, okleveles szertartásvezető

Bárkányi Móni

Az előkészületektől kezdve az utolsó felcsendült akkordig tud segítséget nyújtani.

Tapasztalataival, empátiájával segít hogy hogyan legyen a ti ünnepetek bensőséges, hogyan őrizzük meg az esküvő harmóniáját,hogy aznap mikor felébredtek, a ti dolgotok tényleg csak annyi legyen, hogy átéljétek minden csodálatos percét, tudva hogy van valaki akiben megbízhattok, figyel és leveszi a vállatokról a terheket, szeretettel gondoskodik a vendégeitekről, szolgáltatók összehangolásáról, hangulatról.

“Mindenkinek megvan a saját szerelmi története.
Valakié rövidebb, hosszabb, van akié még most íródik, de az biztos hogy ti most értek az egyik legjobb részhez,amikor hűséget fogadtok egymásnak és magatoknak.

Szertartásvezetőként azért szeretek dolgozni,mert fantasztikus érzés ennek a részese, irányítója lenni,és mert fontosnak tartom hogy az az idő amikor elcsendesedünk,és készen álltok ,az ne csak valahogy elteljen, de legyen benne tartalom és érzelem. Közös sztori, humor, megemlékezés vagy örömkönny. A szertartás szövege rólatok,nektek fog szólni.

És biztos más lesz, ha olyan fogja a kezeteket az első lépésnél, aki már megismert titeket, fontosak vagytok neki, és mindezt úgy,olyan stílusban,hangnemben hogy az nektek és vendégeiteknek is örök emlék maradjon.”