Aradi Tibor

Aradi Tibor

Eredetileg pincér volt, de saját bevallása szerint csak leves postás. Megszállott sportrajongó. Kedvenc csapata meccseire 9000 kilométert kéne utaznia, ugyanis 28 éve rajong a Dallas Cowboys amerikai futball csapatáért. Ha a sportesemények megtekintése mellett még marad ideje, akkor repülőgépek landolását és elemelkedését fotózza vagy veszi videóra Liszt Ferihegyen. Imádja a repülőket, repülőtereket és természetesen retteg a repüléstől.

Bonbon-díjas, Humorista Kerestetik különdíjas és már majdnem nyugdíjas, hiszen 43 éves. 10 évig volt a Mikroszkóp Színpad tagja. 5 éve rendszeres szereplője a Rádiókabarénak és 10 éve volt először a keresztneve Varga, hiszen azóta szinte mindig Varga Ferenc  József társaságában mutatkozik a színpadon.  2012-ben a nem róla elnevezett Aradi Kamaraszínházban először mutatkozott be drámai szerepben, amikor is a közönség egy kortárs monodrámából megtudhatta, hogyan evett kutyát.

Okleveles reiki mester, aki erősen ezoterikus beállítottságú és hisz a reinkarnációban is. Éppen ezért hittel vallja, hogy ha újra születik Franck Ribéry akar lenni Brad Pitt fejjel.